Az Air-Alpin Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég, székhelye Faddon található, emellett Társaságunknak az ország 19 megyéjében vannak eseti és állandó együttműködő partnerei.

 

Tevékenységünk fő célja, hogy a pénzügyi területen megszerzett tapasztalataink és partneri együttműködéseink révén elősegítsük a hazai gazdasági szereplők elsősorban kis és középvállalkozások európai uniós felzárkózásához elengedhetetlenül szükséges fejlesztési beruházásainak megvalósítását.

 

Legfontosabb célkitűzésünk, hogy szerepet vállaljunk a  vállalkozások pénzügyi kultúrájának kialakításában, segítsük a vállalkozásokat eligazodni a banki és a pályázati rendszerek útvesztőjében, valamint ügyfeleinkkel megbízható, illetőleg átlátható és hosszútávra szóló partnerkapcsolatot alakítsunk ki. 

 

Hisszük, hogy tervekkel és tenni akarással a nehéz helyzetből is ki lehet jutni vagy a középszerűből nagyobbat lehet alkotni. A pályázatok olyan lehetőségeket nyújtanak, amelyek kis ráfordítással és szakértelemmel hatalmas előrelépést eredményeznek vállalkozása, települése illetve civil szervezete számára. Tapasztalatunkkal szeretnénk segíteni elképzelései megvalósításában a tervek első vonalainak megrajzolásától, a költségek racionális megtervezésétől, a pályázati elképzelés megfogalmazásán, a pályázati dokumentáció benyújtásán át egészen a szakszerű elszámolások, monitoring jelentések elkészítéséig.

 

Gyakorlatunk van a közbeszerzési eljárások kiírásában és teljes körű lebonyolításában. Társaságunk olyan stratégiákat dolgozott ki, melyek segítségével a jelenlegi jogszabályi kereteken belül elő lehet segíteni a kis-és középvállalkozások, a helyi vállalkozások részvételét a közbeszerzési eljárásokban, illetve amelyek segítségével az ajánlatkérők jelentős megtakarításokat érhetnek el, a szerződés teljesítése színvonalának növelése mellett.

 

Szolgáltatásainkra a garanciát a több éves szakmai tapasztalattal, felkészültséggel, gyakorlattal és szakirányú képesítéssel rendelkező szakemberek munkája adja. Társaságunk munkatársai között található gazdasági szakjogász, európai uniós szakjogász, közbeszerzési referensek, hivatalos közbeszerzési tanácsadó.

 

Reményeink szerint Önt is partnereink között üdvözölhetjük!

 

Air-Alpin Kft.

www.000webhost.com